Bolan susret nakon raskida
0

Nicole se skoro rasplakala kad je srela Lewisa na parkingu

Sarajevo-x.com
Vozač Formule 1 Lewis Hamilton i njegova bivša djevojka, pjevačica Nicole Scherzinger slučajno su naišli jedno na drugo na jednom parkingu u Los Angelesu.

Za Nicole je ovaj susret bio veoma bolan što se i vidi po njenom izrazu lica. No, Hamilton je ostao poprilično hladan. Dok ga je ona grlila, nije se udostojio izvaditi ruke iz džepova, kako piše The Sun s bivšom djevojkom nije progovorio ni riječ.

Kada se odmaknula, vidjelo se da je Nicole bila na rubu suza.

Par je u oktobru raskinuo četverogodišnju vezu zbog neslaganja u vezi sa proširenjem porodice. Nicole je navodno željela dijete dok Lewis za ulogu oca još uvijek nije bio spreman te je prekinuo s Nicole zbog toga, kako je izjavio, što joj ne može pružiti ono što želi.

Ekspert za govor tijela Judi James odmah je ponudio tumačenje njihovog susreta.

"Riječ nelagoda ne može ni približno objasniti njihovo držanje. Nicolein izraz lica kreće se između tragičnog i bolnog, dok Lewis izgleda kao da želi pobjeći. Ruka u džepu ukazuje na njegovu želju da se želi sakriti. Glava mu je nagnuta prema dolje što upućuje na nevoljkost za komunikaciju. Sve ovo pokazuje mnogo emocija koje još uvijek postoje među njima", smatra James.