Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa j.e.b.o. te, u pitanju je filmska uloga. Kakvo crno poštovanje. To sada ako u nekom filmu treba da neko nekog ''u.b.i.j.e'', za neku scenu i glumac odbije??? NiĐe veze!! Totalna d.e.b.i.l.a.n.a i od članka i od Nicole!!
Ako postoji DAMA u svijetu filma onda je to zasigurno ona, glupavi papčiću
nema logike nikako, pa valjda zna da se distancira od svog lika... nece niko reci "jao nicole sram te bilo sto si rekla nigger"...
Dje ste Nigeri bosanski..kakvi ste mi danas? treba li meteor nekome?
hej nicol, deder mi se javi da ti licno i osobno zahvalim i vidu cestitke od 24.58 cm. ako si sprijecena, mozes poslati asistenticu.
Kakve gluposti. Pa onda Tarantino ne bi snimio ni jedan film:-) A nema ni Hopera i Walkena u legendarnoj sceni iz True Romance Nek se ona drzi svog botoxa,a manje prica,pametnija je
Kakva glupost..da su svi bili "principijelni" poput Nicole koliko bi filmova uopste bilo snimljeno
"stekla postovanje kolega" iskenjam vam se na onog ko vas smislja naslove.
Dobro je glupavi pederčiću izađi malo napolje druži se sa rajom,ostavi se tastature i ove glupače.
Ovi u mom ''RS-u" rade k'o crnci a ja im za uzvrat nabijem tvrdi u bulju...Vuk sit i sve ovce na broju
Kakva šuplja samo da se pojavi na naslovnim stranama.Prvo gologuza,pa onda pišanje po kolegi glumcu i na kraju sad ovo.Baš me interesuje koliko plaća za ovu promociju.