16 godina ljubavi
26

Nicole Kidman i suprug obilježili godišnjicu braka, evo i kako su izgledali na vjenčanju

I. B.
Nicole Kidman i Keith Urban uživaju u svojoj bračnoj zajednici (Foto: Twitter)
Nicole Kidman i Keith Urban uživaju u svojoj bračnoj zajednici (Foto: Twitter)
Iako su brakovi u svijetu slavnih uglavnom poznati po skandalima ili kratkom "roku trajanja", onaj jedne od najpoznatijih svjetskih glumica Nicole Kidman i njenog supruga Keitha Urbana, prkosi ovoj činjenici. Par je sada proslavio svoju 16. godišnjicu.

Slavna oskarovka i njen suprug, inače muzičar, obilježili su 16 godina otkako su u braku, a tom prilikom na svojim društvenim mrežama podijelili su fotografije uz simbolične opise.

Između ostalog, Kidman se na svom profilu prisjetila dana njihovog vjenčanja, a napisala je kako ga pamti "kao da je bilo jučer".

"Zauvijek", dodala je glumica uz fotografiju gdje mladenci pale svijeće.

Par se upoznao 2005. godine, a u početku su oboje mislili da "ono drugo nije zainteresovano". Ipak, nije dugo trebalo da se među njima rodi ljubav. Godinu dana poslije, priredili su romantičnu ceremoniju vjenčanja u Australiji.

Ubrzo je uslijedilo i prvo iskušenje, budući da je Keith morao otići na kliniku kako bi se liječio od ovisnosti. Međutim, par je to uspio pregurati.

Svoju privatnost, Kidman i Urban čuvaju od očiju javnosti, a uspjeli su ne podleći ni pred izazovima koje zahtjeva uspješna karijera. Zajedno su dobili dvije kćerke Sunday Rose i Faith Margaret, a Kidman također ima i dvoje djece, Isabelle i Connora, sa bivšim suprugom Tomom Cruiseom.

Glumica je i ranije isticala kako je sretna jer je upoznala svog sadašnjeg supruga, a 2018. u intervjuu za Harper's Bazaar otkrila je i tajnu njihovog sretnog braka, koja se, kako je istakla, krije u posvećenosti i predanosti porodici.