Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posao kao i svaki drugi, manja je bruka i sramota biti jahačica kurceva, nego biti politički akter i uzimati od onih koji mjesec rade za njihovu povišicu.
Tebi je pornjava mozak pojela a i naučno je dokazano da masturbacija zaglupljuje i uništava muškost. Zamisli samo sjediš i šlaufaš ga isto paćenik dok gledaš kako se neko drugi naslađuje nektarom. Tvoj komentar je tipičan primjer jednog drkadžije pojedenog mozgića. Ovo joj je Božija kazna a svi će je okusiti a tek tamo šta joj se sprema, imaš slobodnu volju pa biraj hoćeš halal job ili haram blowjob.
Čuj ovog mentola božija kazna hahahaha
otvara klix vidi clanak zatvara klix otvara chrome
Nova anonimna kartica...
Clear browsing history
oce to od pusenja
Kad se vraca na posao, zna li se sta ?? Jenna stara jahacica.
12 kilometara kite bilo joj zaglavljeno u guzici
profesija prikovala za krevet
Prohodala nakon scene sa Bakijem!😜
Uz tebe smo Jenna😂
Ona živi od posla dok vi čekate donaciju ili dijasporu.
Kad bude opet na k*rcu nek se onda javi...
Jenna sretno i hvala ti...
Opet će ona biti prikovana za krevet,takav joj posao.
da mi provjerimo kakva je ona bila www.por....
mene boli od kuka do stopala, trni na mjestu bola i ide niz butinu kad hodam, a stopalo od prsta do pete utrnulost, jako grcenje noznog misica i bolovi, slabost u nozi, ne znam sta je, pijem neke tablete sto mi doktor dao, misic ne boli vise ali ovo ostalo jos uvjek
Otisla ti gurtna na cincolatoru.
Nevalja ti rodni list druže, to ti je dijagnoza.
Mislim da je ona prva porno glumica kojoj sam ime zapamtio :)