Sve zbog memoara
36

Ne može se nositi s novonastalom situacijom: Timberlake napravio veliku promjenu na svom Instagramu

D. J.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Ne stišavaju se rekacije na memoare Britney Spears "The Woman in Me", a fanovi su sada uočili i veliku promjenu na Instagram profilu njenog bivšeg dečka Justina Timberlakea.

Naime, Timberlake je ugasio komentare nakon što je dobio hiljade oštrih i negativnih reakcija fanova Britney Spears zbog novih otkrića u njenim memoarima.

"Justin je ovu odluku donio zbog komentara punih mržnje i odvratnih stvari koje su mu ljudi pisali", otkrio je izvor za Page Six.

Podsjećamo, Britney je u novoj knjizi iznijela do sada nepoznate informacije o trogodišnjoj vezi s Justinom s kojim je ostala trudna sa samo 19 godina. Kako je napisala, on je tražio od nje da pobaci jer su prema njegovim riječima, oboje bili premladi.

Pjevačica kaže da je tada popila pilule za prekid trudnoće koje joj je Justin dao. U memoarima je detaljno opisala proces i osjećaje koji su je preplavili. Kaže da se još uvijek sjeća neizdržive boli.

Britney je napisala kako je plakala i jecala nakon što se odlučila podvrgnuti zahvatu kod kuće u očajničkom pokušaju da pobačaj ostane u potpunoj tajnosti od javnosti i vlastite obitelji.

"Bilo je važno da nitko ne sazna za trudnoću ili pobačaj, što je značilo da sve radi kod kuće", napisala je i dodala da je bol koju je tada osjetila bila neizdrživa.

"Nastavila sam plakati i jecati dok sve nije završilo. Trajalo je satima i ne sjećam se kako je završilo, ali sjećam se, 20 godina kasnije, boli i straha", napisala je. Pjevačica je jasno dala do znanja da je svjesna da bi je neki mogli osuđivati ​​zbog odluke, ali nikad, kaže, nije očekivala da će proći kroz tu situaciju.