Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U piccku materinu nasekirah se na sabahu
E sinko sabah davno bio.
@SamoOna kuš ranije
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
mora kad je mene vidjela
zar se toliko prepala
@OtokaBoy3 prepala se kad sam ga na stolnjak prostro
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Stegnu me oko srca :(
Nikad mi nece biti jasno zasto poznati traze poznate... Zar nije pametnije naci nekoga koga volis i uzivati citav zivot, a ne zivjeti sa nekim ko je opsjednut novcem kao i ti?
Ne moze ona bogatasica biti sa nekim ko skuplja $45.000 godinama da kupi auto.
Svako traži nekog iz svog miljea i sa sličnim životnim stilom. Profesorica filozofije na Sorbonu neće biti u vezi sa vodoinstalaterom, već će biti u vezi s nekim drugim akademskim građaninom. Tako je u životu - fudbaleri se druže s drugim fudbalerima, biznismeni se druže s drugim biznismenima, intelektualci se druže s drugim intelektualcima. Ne vidim tu ništa čudno. Ko će najbolje razumijeti bogatog i slavnog Celebritya od drugog bogatog i slavnog Celebritiya.
Garant ni ovaj ne ljava a ona mahane nema eto
Hvala za ovu vijest , jako bitnu.
To, odlicne vijesti . Sad je na mene red. Ima da je barim preko FB-a
Idi bezi dugo mu je trajala
Ona nadje lika bude s njim par mjeseci snimi album na temu slomljenog srca, patnje, oporavka, srece, seksa, dobije par Grammya proda album u nekoliko milijuna primjeraka i kada se prasina spusti eto je opet. Mislim nije to nosta ruzno prosao bih i ja kroz sve to kad bi mi dali 15min s njom.
joj zamisli kako pusi "cigare"
Ja ne znam kako cu ovaj dan izgurati..
taylor ih mijenja ko carape :D
mijenjaju oni nju bolje reci
ova je moj tip :D
sad će tu činjenicu opet ovjekovječiti u nekom šizofrenom ljuto-srceparajućem videu
Neeeeeeeeeeeee pa kako sad da idem u novi dan
uzmi kremu.
Taylor ja cu uskladiti obaveze
:))
Našla drugog dr*lja.