Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
STARI TI JE OCITO KUKAVICA I ALKOS A I TI NISI NISTA BOLJI DOK TAKVO NJESRA OD ZIVOTA NAZIVAS LJUBAVLJU, GLUPSONE !!!!
Znam da ce te ovo interesovati
Koga stvarno boli medjunozje da li se ovo dvoje mungosa razvode?!! Ja sam danas vidio vjevericu na grani kako jede nesto, nisam vidio sta je jela. Javim vam sutra!
siromasnije.
U Bosni se ne razvode jer nam zene udju u brak bez icega a izadju jos isromasnije....
svaka cast ovim 9 sto su skontali ironiju a ovim 22 stvarno ste naivni. pa da sam dijete alkosa i da trpim ovim sam bih upucao starog ali ako ste vec tako naivni onda morate znati da kod nas se ljudi nerazvode i kad ih maltretiraju citavog zivota jer nemaju gdje otici. toliko da se informirate a ne da mi dajete minuse i nekontate situaciju. nemogu se svi razvesti a pogotove ne u BiH...
Mladje,sladje:))
Bolje ikad,nego nikad.
moj stari pije i mlati staru 30 godina i jos su zajedno. to je prava ljubav a ne ovo.
Nikad nije kasno za razvod!