Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izudavala se ona vec mnogo puta.
sta je tu politicko sad?? djecko nije nista za vas reko vlaski turcin
E vala arčibald u pravu si. Eto u nas Bošnja su sve poštene, pametne...Djevojka voli muškarce malo više pa šta..
E sa srećom. I da vam banka da povoljan kredit za stančić.
I da Ana nađe posao u ministarstvu :-)
:)) Od 8 do 3, pola 4. Ma šta da nađe, ima da se otimaju za nju. Pik moja.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ludjak. Tek ce sada vidjeti sta je prava pusiona.
Ivanovic i Schweinsteiger, Draza Mihajlovic narodni heroj, ... Kuda??
"...te od tada ( od februara ) na svojoj kopacki nosi zastavu Srbije." To objasnjava nagli pad njegove forme. Do kopacke je! :)
şamo stoji njezino ime...
uh fakat ima i slika i pise "31/7 dušo"
Adolf se u grobu okrece na ove njemacke srbe !!!
Ana je suplja ko teniska mreza.
Mogu misliti koliko njoj ima veze sto je on Nemac. :) U tome i jeste razlika uspesne sportistkinje koja je proputovala, zaradila itd. i zatucane primitivne Bosancure koja bi se prije udala za Bosnju sto pije i bije nego za Srbina ili Hrvata. Glupi Balkanci, primitivci ;)
Moze joj se jer je lijepa. ;) I ocigledno nije ostala zatucana Balkanom i ovdasnjim shvatanjima. Nijemac pa Nijemac, neka je ;)
Ma j*bo ti nji'a...
Cemu negativni komentari? Sretno im bilo! :)
Nemma tu se šta puno ona je otišla za Švajnovim K.U.R.C.O.M. OD 28 CM ILI TI KAD JOJ ŠVAJ Z.A.B.I.J.E ONA HOĆE DA SE SKINE SA PAMETI XD ETO TO VAM JE JEDINA ISTINA!!!! PITAJ TE OLINJALU ŠEMSU I LUNU AKO NE VJERUJETE!!!!
Valja leci s ovom rugobom
Nemojte hebavat, dobijam previse negativnih a tek sam se registrovo.... Hebla vam ona strinu..
Nemojte zahebavat. Hakirat cu vam profile..........
Polovnjaca
Nek si ti nevin eto
nek se ti das svakom uz opravdanje "malo sam popila", il ja sam moderna neovisna zena, hocu da se prema meni ponasaju kao prema dami al cu se ja ponasat kao drolja
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Ljepša ona od njega 20x
I Albert Ajstajn........ (Albert Einstein).....je bio srbijanski zet , pa je i njoj je bio uzor da i ona se udaje za shvabu...!