Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rijetko normalan covjek.
gooUser1708037218 Na čemu ti jarane visiš??? Na kittti
Koja suprotnost od ostatka svijeta. Ove naše samo što mobitel ne nose u wc i pokažu koju su nuždu izvršile. E Jelena ex-Dzejla ugledaj se na čovjeka a ne sa iskačeš iz frižidera.
hm.. Onda kad klinci krenu u skolu bez mobitela I znanja o racunarima izgledat ce drugoj djeci kao da su dosli iz kamenog doba.. Onda ide zadirkivanje, prozivanje itd. Pa haj ti budi pametan..
@LiquidChrystal pa nas klinac ima 13 i ne nosi mobitel u skolu, jer tamo ide da UCI, da se druzi... A ipak zna (vrlo dobro) koristiti Excel, Word, praviti prezentacije jos od 10-te godine itd. I nema nikakvih zadirkivanja, prozivanja, itd. Sve je kako se postavis.
Svaka cast ljudino.
Al zato ima svog decka
Covjek ima zenu, odakle ti to da je Yvonne musko ime?
Bezzze lik. Niste nam dali informaciju, koju pastu za zube koristi...
Nisu ni tebi dokrori dali pravu terapiju pa ste ti i novinar Klix-a 1:1
Šta ima Araaane 😂
Ovaj lik doslovno ima iste facijalne ekspresije ko ja. Vazda izgleda ko da mu se gadi cijeli svijet. Brat moi po faci.
ebo ti familiju nepismenu
Opet pacijentima iz Jagomira dali pristup internetu. Da ponovimo još jednom: " Terapiju uzimati redovno, ne preskakati, u isti vrijeme!!! "
Budala, ne zna sta propusta!
Kako onda zna da je popularan hahah
Jeste ne oslanja se na tehnologiju, a zahvaljujuci danasnjoj tehnologiji, reklamama, promocijama na drustvenim mrezama njegovih filmova zaradio milione! A to da nema interneta kuci ne vjeruju ni ptice na grani. Vjerovatno ne koristi puno, ali da nema je laz.
Jako dobar potez nemaš šta propustit.
Previše idilično da bi bilo istinito
Peaky foooooking blinders
Da je meni koji milion i vila pa da se operišem od svega.
hajmo jednu sergiju za Cillian Murphy-a