Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uistinu ne znam kako bih prezivjela bez ove informacije. pametnije bi joj bilo da je kakvu skolu upisala. mada, sa velikim grudima ce mozda bolje proc' u zivotu.
@bbb: "... pamet koju posjeduje" :D
hehehehe jeste svi odreda intelektualci, svi se ibrete kako nije upisala skolu... bas bih volio da vas vidim da s neba padne milja sta biste radili. Zna da u skolu ne biste sigurno. Sta ce ti skola sa milion. A nisu sise bas toliko skupe...
sa 17 godina ulagati novac u povecanje grudi i botoks....Jane zelim ti jos ovakvih dobitaka, kada ti bude 30 ...trebat ce ti....radi samopouzdanja...
Ma dugoročna investicija haah isplatit ce joj se :)
Mogla je malo i u mozak uloziti ..presadjivanje pozeljno .
Tako je lutko, zivot je kratak i treba ga zivjeti na najbolji moguci nacin. Samo tuci, sretno ti bilo!
Sa tom lovom si mogla biti i grob a privlacila bi paznju muskaraca.
jel ovo bakir pored
Kakve su kao da ih je jedna mati rodila. :-D Najteze je doci do prvog miliona, djevojka investirala u sebe, ne znam koliko ce joj se isplatiti.
Svaka čast:)
ovakvim idiotima dat milione. i dese se silikoni, žali Bože sperme
Djevojkama je qurcina najbitnija stvar u zivotu
bolje da je ulozila u dobrog psihića.
Ulozila u sise i sad ocekuje da ga u nju "ulazu" redovno. Doduse podigla je i sebi samopouzdanje sto jes, jes
Sjajna vijest, šteta bi bila ne pročitat je. Hvala vam.
Ja koliko vidim bacila je pare...
i ovaj svijet otisao u pm
naovu mi se nedize ni da drkam