Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ImaL Fadila?
Kad vidim onog Emerika po pet dana nemam napretka
@Delik Went hahahahahha, u pravu si! ne znam cije su ruznije: njegove ili ove novinarke sa TV 1...
Vidim ovi što su snimali Bajramski program prošle godine na Hayat-u svi cugaju alkohol.
slika 8.......je li to ona što nikad ne uspije ispravno pročitati sportske vijesti na FTV........pa zašto su nju zvali, da joj dodijele nagradu za višestruko blamiranje tokom 2015.?
Mogli ste vala napisati i imena ispod slika.. Meni je solidan broj ovih poznatih (osim prijeratnih) apsolutno nepoznat.. Doduše, ne čitam Azru, pa možda zato nisam u toku..:-) I moram prokomentarisati .. slika 34... Zana draga, pa kupi mu cipele ili nek' malo prostudira Đurine slike da skonta u čemu je kvaka...
Mislim da su i vise nego solidno ispostavali crveni tepih. Prema ovim slikama, izdvajam Hanu👍
Hana jesi to ti?Opet najljepsa dusmani sic sic buahahaha
@CrnaDalija @gdjica_zlica Djevojke, samo primjecujem da doticna s godinama izgleda sve bolje i mislim da nije nikad bolje izgledala.😊
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ako Fahro nije bio onda nek ide sve u qurac.
Gospođa Melina Džinović, ostalo u smeće baciti.
Dzinoviceva supruga jedina sa stilom, Manolo Blahnik i laganini..perfect!! 👠👠👠💲💲💲
E cuj Blahnik. Da ne bi serije sex and the city niko za njega nikad cuo ne bi. Priceless :). Sto se sad raja sica po SA kreatorima hahahah.
@onako_ja Mora da ga ti znas samo po toj seriji - , - ^^
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
naravno, bez Hanke nije moglo proći...
Kad vidim onu cetnicku ofujdaru Brenu u Sarajevu tacno mi bude muka . Nedavno naletim na naslov kako je Brenin sin najbolji prijatelj sa Arkanovim...Malo nosis cetnicku uniformu, malo pjevas na koncertima za veliku srbiju a onda dodjes u Sarajevo da prosipas suplju. Doduse koga bi drugog dovukao ovaj coban Prdoncic, parada krkanluka i kica.
A sta ocekujes os nasih balija sem virenja iz supka???
Minusi su dokaz moje teze. Danasnje Sarajevo puno beskicmenjaka koji bi sutra I Arkana ugostili. Onda ce ti isti beskicmenjaci za par mjeseci prati svoju savjest kaceci srebrenicki cvijet na drustvenim mrezama zaboravljajuci da vec godinama svjesno finansiraju najveci otpad iz svog naroda. Kad pogledate slike ovih nakaradnih gostiju bosanskog porijekla odmah se sjetim one stare: bosanac bi prodao i vjeru za veceru,obraza i karaktera svakako vec odavno nemate.
a kaj je to Gala, ne kuzim nista fadil....
Djuro....jedina lafcina medju njima......
joj ovog harisa...mogo je jos malo ofarbati one porno brkove svoje i onaj shupak od kose.....koja konjina.....
Avazov toranj je izvor zla i mjesto sa kog je bez ikakvog razloga oklevetano na stotine neduznih ljudi. Magazin Azra je samo jedan od magazina koji izlaze iz Radoncicevog tornja. I mislim da svako drustveno odgovoran treba kako prestati kupovati njegove novine tako i ne prisustvovati ovakvim "jubilejima".
A ti i dalje pricaj svima kakvu sisu Selma ima :D