Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pichic ipo...
Kako se nijedna tako ne zaljubi u nekog 20 godina starijeg keramičara ili zidara?
@gdjica_zlica ma živo mi se fućka za tom sponzorušom i njenim djedom.
Zena mu je 20 godina mladja, na ovim slikama se vidi kako je sva sretna sto se udala za njegov novcanik. Naravno da obozava luksuz,
Hvali se starac doktoru da mu je mlada žena trudna. Ovaj ga potapše po ramenu i reče: "Da ti ja ispričam priču..." "Išao lovac šumom i naleti na medvjeda, potegne za puškom i vidi da je greškom ponio kišobran. On uperi kišobran u medvjeda i, gle čuda, kišobran opali i ubije medvjeda!" Djed će: "To je nemoguće! Sigurno je neko opalio iza njegovih leđa, a da on to nije primjetio." "Upravo tako djede, upravo tako", reče doktor.
fina mladica...
ne hebe momcic vec novcic