Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobrodosla u republiku SUMSKU
jesu i nasli dodika, seljak jedan debeli samo ce ih osramotiti
vozi Miško RS u KANal... a to košta..
Ovo je samo dokaz da je ona DRONFULJA koja se moze kupiti i koja ce za novac reci sve, pa i KRMKU OD DODIKA, DA JE SIMPA...JESTE SIMPA, AL KRME JE SIMPATICNIJE OD NJEGA!! A MIONIKA JE DRONFULJA KOJA SE ZA PARE PRODAJE!!!
Naravno da znas da si patetican i da to nije istinito sto govoris...u Sa su sletile mnoge vece i mnogobrojnije zvijezde nego te koje ti tu brojis....meni nisu od koristi ili sto ali samo moram reagirati...mora da si svjestan svog glupog komentara....ali nema veze, tjesi se ti
E i taj Kusta ti je isto toliko ''nas'' koliko i Murat Sabanovic....oba su ih rodile zene iz istog naroda, kak se izjasnjavali oni sami nevazno
Hajde vi koji ste se izasrali po ovom portalu sad to sve lijepo izjedite pa da nastavimo sa normalnim komentarima o ovoj svjetskoj gospodi.
nadrogirana ku.vetina
fff
Eee moja Monika, da znaš gdje i kome si došla...
Ne moze se porediti sa Andjelinom onako lijepom u svakom smislu, lepota duse i duha, krhka pametna diva....... oprosti Moni joj nije ni do koljena ni fizicki a juce slusam na TV nije ni po pamecu, sramno porediti ih...
ovo me podsjeca kad seljak vidi koja se auta u gradu vozi pa i on kupi starog mercedesa hahahah e sto ti je sejak hahah
Dobro izgleda nek je dosla pa dje bilo. Sledeci je Riki Martin kad vidi ove ljepotane Dodika i Kusturicu i ostale pedere po RS-u nece odolet da ne dodje. Ovako sarmantni.
Pa, ne sunete se samo muslimani i jevreji. Sunete se i drugi samo to nije iz religioznih razloga vec kazu da je iz zdravstvenih.
Hehehe, care, može se krstit 20 puta, sve srpske voždove može u ime stavit, ali ono dole neće pa neće da izraste :) Mogu samo zamislit kolika je to frustracija za jednog pravog Srbina ko što je kusta :)
Uvatio se Kusturica Jugoslavije i jugoslovenstva. I sta bi? Uvatio se Kusturica Milosevica. I sta bi? Uvatio se Kusturica Tadica. I sta bi? Trenutno se Kusturica uvatio Dodika i RS ;-)
Monika volimo te.