Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A jes mi žao halida nemogu vam riječima to opisati. Ne -mo -gu.
Halid , treba da dobije Domovnicu, jer nikad nije rekao riječi protiv Hrvatske i uvijek je bio gospodin...ako Merlin može da ima putovnicu zašto Halid ne može, a o humanitarnim koncertima u HR da ne govorim...sramota od vlade Hrvatske Halid je kao čovjek , LJUDINA...
jos kad bi to bio kriterijum za dodeljivanje drzavljanstva ja bih mogao da ih dobijem 50. U vanrednim uslovima zna se koji su kriterijumi u dodeljivanju drzavljanstva..najcesce veliki doprinos kulturi ili promocije odredjene zemlje.
ako je Emir zaslužio putovnicu onda je Halid zaslužio da bude u HR saboru
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Jesi jadan Halide azilantu jedan. Sta ce tebi europski pasos?
halide, evo ti moj pasos, a ti meni daj svoje pare!!!
Pasos za kucne ljubimce"pseci pasos" posto me neodoljivo podsjeca na ENGLEKOGA BULDOGA! milsim da bi mu taj pasos omogucio laksa putovanja!
E sada ispada da su bosanci ugrozeni jer nemaju kao Hrvati i Srbi altenative i ovo prerasta u nacionalno pitanje gdje su bosnjaci u poniznom polozaju nad ostalim..
Pljunem ti na karijeru i tvoje bošnjaštvo kad ti tako imućan namjeravaš da ideš odavde. Mrš Halide u 3 lijepe!!
a pljuju emira kusturicu. licemijeri, a jos su gori
Nista halide ostat ti u bih i sadit maline :) Pocni pjevat u hrvatskim filmovima i eto pasosa :)
KOJE SU OVO PICKE PRODANE! Dajte im Domovnicu molim vas i mrs cigani da vas ne gledam vise!
jel to s nasim sad ne mozes putovat? ja sam ovo ljeto putovo u 6 zemalja niko me nije ni pito nista! pricas gluposti vjeruj mi, a *** je zato sto svi kuju Bosnu u zvijezde a jedva su docekali malo konekcije i dobrih odnosa sa Hrvatskom da traze njihovo drzavljanstvo jer su u EU! POSEREM SE I NA NJIH I NA EU!
Šta ce vam to, ja to ne bi dzaba
moš ti kupit nekretninu i bez drzavljanstva.
Sta je Halide , hrvati u Eu pa bi ti bilo lakse! Cekat ces u redu kao i ja dok te budu izuvali na granici
Emir je ovo "posteno kupio" za vrijeme ministarskog mandata tako sto je davao ogromne podrske, mislim na finansijske, u hrvatski film i da bi osigurao ulogu u istom. a nasem kantonu mirno presutio ukidanje 40% budzeta za kulturu. ili mi se cini da je on to predlozio. mali si mushu i prodana dusho. idi pricaj viceve o glupim bosancima kao sto si to radio u beogradu prije rata. ne vracaj se....
eto svi su ovdje napadali srbske sportiste sto su uzeli srbski pasos a sad vidim da svi hvale bosnjacke "kulturne radnike" sto uzese hrvatski :)))))) zar su bosnjaci postali toliki mazohisti da im se svida tudje gofno nego njihova pita...a svi se kao lafo bore za bosnu :)))))
syebali su se
Nisu mu dali drzavljanstvo, zato sto u Hrvatskoj njegovu muziku smatraju dzigerom kao i onu Cecinu.
halideeeeeeee...........ku'ćeš bolan?