Spominjao njihovog sina
33

Milan Popović ponovo jadikovao: Plakao u emisiji, Severina ne obraća pažnju na ispade

I. S.
Foto: Kurir TV
Foto: Kurir TV
Milan Popović ponovo je iskoristio gostovanje u emisiji kako bi spomenuo da njegov sin Aleksandar ne bi imao dobro djetinjstvo ukoliko bude živio u Zagrebu sa Severinom.

Tokom gostovanja u emisiji Sceniranje na Kurir TV spomenuo je i porodicu Severininog bivšeg supruga Igora Kojića.

"Aleksandru je bilo divno s porodicom Kojić, kad je Severina živjela s njima. Imao je svu ljubav koju dijete može da dobije. Ne mogu da iskažem dovoljnu zahvalnost toj porodici što su mu to sve omogućili. I ja bih da sam dijete volio da živim u takvom okruženju. Ne smijem ni da zamislim kako bi mu bilo među četiri zida u Zagrebu", rekao je.

U jednom trenutku je zaplakao, a voditeljica Ljiljana Stanišić upitala ga jesu li to iskrene suze.

"Jesu, ovako se osjećaju svi očevi kojima je uskraćeno da budu stalno sa svojim djetetom", odgovorio je Popović.

Snimak intervjua možete pogledati ovdje. Podsjećamo, nedavno je uvrijedio Severinu rekavši da je smuvao za pet minuta. Ipak, smatra da Severinin intimni video nije skandalozan i da ga ima "skoro svaka žena".

Popularna pjevačica ne obraća pažnju na Milanove ispade. Trenutno završava rad na albumu "Sorry" i održava koncerte širom Hrvatske i regiona. Na svom Instagram profilu često objavljuje fotografije na kojima pozira u elegantnim modnim kombinacijama, a mnogi njeni fanovi smatraju da nikada nije izgledala bolje.