Ni vjetar ih nije omeo
10

Mick Jagger i njegova 44 godine mlađa zaručnica snimljeni u izuzetno dobrom raspoloženju

D. J.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Mick Jagger i njegova 44 godine mlađa zaručnica snimljeni su ispred palače Versailles u Parizu, uoči svečane večere u čast kralju Charlesu III. i kraljici Camilli koji su u posjeti Francuskoj.
Jagger je pozirao na crvenom tepihu sa svojom djevojkom, bivšom balerinom Melanie Hamrick (36). Par je bio dobro raspoložen pa im nije smetao ni snažan vjetar koji je slavnom rockeru kvario frizuru.

Oboje su bili modno usklađeni u crnim modnim kombinacijama. Mick se odlučio za klasično crno odijelo, bijelu košulju i crnu leptir mašnu, a outfit je osvježio šalom. Njegova mlađahna djevojka istaknula je vitku liniju u crnoj pripijenoj dugoj haljini sa šljokičastim plaštem koji se vukao po podu.

Podsjetimo, muzičar je nedavno zaprosio svoju dugogodišnju djevojku.

"Nemaju još planova za vjenčanje, ali Melanie puno znače zaruke", izjavio je prijatelj blizak paru za Mirror. Kažu kako ga je veza s Melanie potpuno promijenila i sada živi puno mirnije nego prije i puno više vremena posvećuje obitelji. Dok je ranije stalno mijenjao djevojke svojoj je sadašnjoj zaručnici navodno vjeran.