Smrtovnica potvrdila
0
Michael Jackson je ubijen
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uopste nisam neki veliki fan jacksona, ali postujem njegovu muziku. ako malo objektivno razmislite, lako cete zakljuciti da su sve te optuzbe za pedofiliju bile samo nacin da se izmuzu pare od covjeka koji nije bio nista vise nego sanjar, vjecito dijete. otuda njegova ljubav prema djeci, koja uopste nije morala biti nastrana. prvo pitanje: koliko glup trebas biti da napravis ranc \"neverland\" javno dovodis djecu tamo i zlostavljas ih? drugo: koji bi roditelj pristao na novcanu nagodbu sa osobom koja mu je zlostavljala dijete? nekako su ti roditelji lako odustali od optuznice. jos kad se uzme u obzir da se ameri sude za sve zivo kako bi se domogli para... ono, neko te kucne autom odozada a ti maksimalno isfoliras da te bole ledja i tuzis osobu do iznemoglosti... nisu svi takvi, ali ima previse stoke. jackson je bio odlicna meta. a sad ne ser*** vise, posto nikad nije dokazano da je pedofil.
Prvo skontajte malo. Taktika je ova: kada neko treba da se neutralise onda se prvo ocrni u javnosti, nabace mu se kojekakve lazi od kojih se nemoguce odbraniti jer jednostavno nemas toliko prostora u medijima koji su pod kontrolom onih koji hoce da nekoga smaknu. Kada sazrije vrijeme dodje ciko (sa jos par koji cuvaju strazu) i da ti injekciju za vjecna lovista. Tako ne serite da je bio pedofil i ovo ono...Poceo se petljati sa arapima u posljednje vrijeme i to je naravno u danasnjem vremenu automatski THE END
kad se sutradan podigne iz groba, pedofil, trebali su ga rnije smaknut
@pfffff i ovi ostali mora da su srbi...dodo im tata...
Ma masoni ga smaknuli i smaknut će sve one koji im stanu na put!
jel mozda i silovan prije nego sto je ubiven
King is a live!
Nije umro,eno ga na Borackom jezeru ko nevjeruje nek ode vidjeti
Dosla Farrah Fawcett kod Svetog Petra. - Bila si dobra zena. Prije nego odes u raj ispunicu ti jednu zelju. - Zelim da sva djeca na planeti budu sigurna i bezbrizna - rece Farah Istog dana umre Michael Jackson.
@pfffff Koji si ti umišljeni maloumnik. To si ti kao sveznajući pa znaš šta je ko zaslužio...yeah, right. Pametnije je ćutati ako nemaš ništa dobro za reći o mrtvima. R.I.P, Michael i hvala za sve.
umro je kako je i zasluzio
p.s. divna slika
LEGENDA!Da nam je bar odpjevo i odigro nekoliko koncerata u Londonu:(R.I.P Mickael.Bosna i Hercegovina te ne zaboravlja!BiH4EVER!
pa dobro, to smo vec znali, da mu kao uzrok smrti pise ubistvo, a to je i tacno. Nije ovdje objavljena vijest ali protiv onog \"doktora\" ubice ce biti konacno podignuta optuznica i nadam se da do kraja zivota nece smjeti ni pomisliti da se bavi medicinom a kamoli da na tome zaradjuje pare. Konacno malo pravde za Michaela.