Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pouzdan izvor!
ijao vijesti :))) pa vi na kix-u niste normalni! odron!
teske booooojeeeee, bolan...
čitam samo komentare...
sad ce jos malo pa ko o hitleru suplu pucat ...
teske vode s njima ja sam obojen
Kako je to zanimljivo kod ljudskog šljama, čovjek kad umre, sve najbolje o njemu govore, čim neko vrijeme prođe, krenu kojekakva raspredanja tipa ovog, fuj!
Kako mi se gade ovakvi ljudi. Vjerovatno je zaradio stotine hiljada pa i milione radeci kod poznate osobe (u ovom slucaju Michael) i sad objavljuje neke gluposti. Nije cak ni vazno je li ovo istina ili ne, ali ovakvima ne treba nikad vise dati da rade za neke poznate osobe. Covjek umro i on sad prica svaki dan o njemu znajuci da se ovaj ne moze braniti i opovrgnuti njegove tvrdnje.. Koliko god poznat bio , valjda je i on imao pravo na neku privatnost, ne moramo znati svaku sitnicu i svaku gresku koju je napravio. Sutra neka da intervju i nek nam javi koliko cesto je Michael isao u wc..
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Kupio sam noja, da bih joj ugodio, ko joj je ugodio, jos se nije rodio. Jedno vece rece da sam za nju nula, ode s orangutanom sto voda pit-bulla. Shvatio sam valjda, vise nije moja, pijan hrdjavim ekserom ja rasporih noja... REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... REF. 2x Sve mi uzela,aaaa sve mi uzela...
SVE JE STELA OD LJUDI KOJI SU GA UBILI. !!!
Boga vam samilosnog pa jel vi vidite sta se sve objavili u jednom tekstu? Al fakat de procitajte opet. Znaci ali stvarno mjenjajte terapiju,izadjite vani slikajte prirodu,grad,zbivanja to objavite a ne ove gluposti na kub!!!!