Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Dieee hahahahahahahha! patetican si! + paranoican!!!!
Crknitee ljudii!! ocigledno da morbinih fanova Majkla ima i u BiH, ocigledno je rijec o nekim jadnicima i morbidnim cudacima na koje je Majklov posrani zivot ostavio traga.Imam osjecaj da je sve komentare pisao neki jadni njegov fan, koji je dobro informisan jadan on!.Druze ucini nam uslugu i umrii i rijesi nas jos jednog freaka na ovoj Zemlji, ili jos jednostavnije uzmi strik i objesi se!!.Jeb. ti Majkl mater morbidnu i brata i sestru i sve redom!!Neka je umro pedercina jedna nesposobna.
ma niđe veze što ga je onaj kreten od doktora ubio.POBIŠE SVE SAME ZVIJEZDE!!!!!!!!
freaky, mati ti je morbidna! jesi cuo, kreten jedan! kad budes postigo u zivotu milijarditi dio onoga sto je Michael, onda se javi. ko je glup neka vjeuruje da je on bio neki freak. bio je bolji i normalniji od 99% ljudi.
Uri Geller kao prvo nije mađioničar. Krajem \'70-ih je demonstrirao telekinezu u 50.000 kućanstava i to je dokumentovano. Inače jedan od najpoznatijih telekinetičara. A vjerovatno je od toga i napravio kasnije biznis kada pametnjakovići iz oblasti nauke nisu htjeli da malo bolje prouče to radi svakodnevnih stvari nego su to iskorištavali u vojnim laboratorijama. Naravno, on nije smio ni riječi progovoriti o tome. Sva sreća pa je jedan čko maznuo snimke (uspješnog) eksperimenta i uspio ih objaviti dan prije nego je roknut. Naravno, sve je zataškano...
Neka je konacno umro da nas ne muci svojim morbidnim zivotom.Imao je sve a nije znao glupann
Money. Money... Lie for it Spy for it Kill for it Die for it So you call it trust But I say it\'s just In the devil\'s game Of greed and lust They don\'t care They\'d do me for the money They don\'t care They use me for the money So you go to church Read the Holy word In the scheme of life It\'s all absurd They don\'t care They\'d kill for the money Do or dare The thrill for the money WTF ---- potpisujem!!!
Opste poznata cinjenica je da je tommy motolla (predsjednik SONY-a) sabotirao Michael-ov album INVINCIBLE. Povukao je milione dolara predvidjenih za promociju albuma. To je uradio iz osvete jer mu je MJ odbio prodati katalog Beatles-a (inace vrijedan preko 1 milijardu US$). I da dokaze da ni jedna zvijezda pa ni MJ ne moze radit sto mu je volja i da je bez Epic Sony-a nistavan. Dalje, Tom Sneddon (okruzni tuzitelj) je 2 puta pokrenuo istragu protiv MJ-a, 93. i 2003. za spolno zlostavljanje maloljetnika. Onaj mali Chandler je priznao da su ga roditelji natjerali da laze kako bi izvukli pare. Na albumu HISTORY imaju 2 pjesme koje je Michael napisao D.S. i Money. obavezno poslusati, pametnom dosta. Uri Geller je obicni glupak koji se vuca po kojekakvim emisijama pokazujuci svoje kasike. On je ubjedio MJ-a da uradi emisiju s Martin Bashir-om. U rasponu od 8 mjeseci je radio intervjue s Michaelom i toliko izmanipulisao je dokumentarac predstavljajuci Michaela kao neko cudoviste.
dosadni su novinari sa MJ
gdje sam ja ovdje ?