Otac po sedmi put
34

Marc Anthony i njegova 30 godina mlađa supruga Nadia Ferreira dobili su dijete

L. R.
Nadia Ferreira i Marc Anthony (Foto: EPA)
Nadia Ferreira i Marc Anthony (Foto: EPA)
Pjevač Marc Anthony (54) i njegova 30 godina mlađa supruga Nadia Ferreira dobili su dijete.

Kako prenose strani mediji, Nadia Ferreira rodila je dijete u nedjelju, a vijest o rođenju djeteta podijelio je Anthony na svom Instagram profilu. Još uvijek nije poznato ime, a ni spol djeteta.

Ovo je njihovo prvo zajedničko dijete, a njegovo sedmo dijete. On u objavi na Instagramu s fotografijom gdje drži dijete u naručju ujedno čestitao i Dan očeva.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Slavni par se vjenčao u januaru ove godine, nakon što je prošlo osam mjeseci od zaruka, a vijest o trudnoći mlade manekenke stigla je u februaru nedugo nakon vjenčanja u Miamiju.

Podsjećamo, Anthony je prije Nadie bio u braku tri puta. Bio je u braku s Dayanarom Torres od 2000. do 2004. godine s kojom ima sinove Cristiana (22) i Ryana (19). Potom je bio u braku s Jennifer Lopez od 2004. do 2014. godine, a zajedno imaju blizance Maxa i Emme (15).

Posljednji neuspjeli brak bio je s Shannon De Limom, a trajao je od 2014. do 2016. godine. Pored toga, Anthony je također otac kćeri Arianne (29) i sina Chasea (28) koje je dobio s bivšom djevojkom Debbie Rosado.