Vjenčali se u januaru
22

Marc Anthony i njegova 31 godinu mlađa supruga otkrili da očekuju dijete

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Marc Anthony i njegova supruga Nadia Ferreira očekuju svoje prvo zajedničko dijete, otkrili su objavom na Instagramu.

Par je podijelio sretnu vijest da je Ferreira trudna u zajedničkoj objavi na Instagramu u utorak, napisavši: "Najbolji poklon za Valentinovo ikad!".

"Hvala Bogu za ovako veliki blagoslov u našim životima", napisala je 23-godišnja manekenka u utorak, 14. februara, uz fotografiju na kojoj je Anthonyjeva ruka položena na njen stomak.

Ovo saopštenje dolazi više od dvije sedmice nakon što su se pjevač i bivša miss Paragvaja vjenčali tokom ceremonije u Muzeju umjetnosti Perez u Miamiju 28. januara.

Vjenčanju su prisustvovale i brojne poznate ličnosti poput Davida Beckhama i njegovog sina Cruza Beckhama, pjevača Malume, Salme Hayek i Luisa Fonsija.

Mnogi korisnici društvenih mreža kritikovali su njihovu vezu zato što je ona 31 godine mlađa od njega. Međutim, na negativne komentare se ne obaziru.

On iza sebe ima tri braka: s Dayanom Torres (od 2000. do 2004.), s Jennifer Lopez (od 2004. do 2011.) i sa Shannon De Lima (od 2014. do 2017.). Iz braka s Dayanom ima sinove Cristiana i Ryana, a s Jennifer ima blizance Maxa i Emmu.