Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad može biti gradonačelnica Sarajeva, zaboravili ste da je i Skaka tu magistrirao 😉
Hahahahahahaha jedan od najjacih naslova na klixu, ovo je cak i duhovito
Konakovic u sarajvu za 12 dana diolomirao magistrirat ce za dvije hefte a doktorirati za mjesec
Ponos nacije lol
Jako bitna osoba, a nije magistrirala na Harvardu, Oxfordu, Sarboni.... Vec u gradu cevapa, sira i veoma sumnjivog fakulteta. Jedan profesor predavac na 7-10 predmeta iz oblasti zdravstva. Tko god ga zavrsi cilj mu nije da ima vece znanje vec vecu platu.
Boli nas qratz
Rade li u Travniku ekvivalenciju? Bih da izvršim ekvivalenciju 4 razreda osnovne škole iz SFRJ u titulu magistra barem. ono mr.sc., dodijalo mi da pišem nk radnik.
Jak univerzitet, dok pojedeš ćevape diploma bude spremna
Jel to Internacionalni univeritet? 🤣🤣🤣 Pa u Travniku mozes da zavrsis pravljenje sira i nista vise...
Jadnice jadna imas toliko inteligencije da magistriras u Travniku ,pa ni mi koji zivimo odmah do fakultete nevidimo studente samo po neki u nedjelju dodu po doplomu u Travmik.Znaci imas znanje u glavi samo za osnovnu skolu sve ostalo si dohila na gola guzica i lova
E to je pravi magistar a ne kao ovi sto u većim gradovima zavrse magisterij.
jakog fakulteta u PM ....Kikanovicu das kovertu sa evricima i biras sta hoces da zavrsis. A ovakvo lice kao kod ove cure , ima prolaz kod Kikana ....itd itd
univerzitet u travniku ima hotel u sklopu unverziteta. tu polazu u naturi, ko nema kesa.
Znaci ni picic im nije mrzak 🤣🤣🤣👉👌
Na srecu, pamet se ne moze kupiti.
Mmmm kako ga mapri u pakŝu...
🤣🤣
Ljudi ovo propadanje se mora zaustaviti po svaku cijenu.