Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otkrivate toplu vodu...tamo su svi imigranti.
Da, ali jedni su ilegalni koji Trumpu smetaju, a drugi koji mu ne smetaju imaju službene boravišne ili useljeničke vize ili državljanstva.
Jojjjjjjjjjjjjjjjjjj pa svi bijelci u USA su imigrantiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Sarajlije su imigranti, doseljenici ( Foča, Višegrad, N.Pazar, Tutin, Sjenica itd) Starosjedioci su istrebljeni ili su u rezervaru u par sokaka.
Slijedeća naslovnica, pas Donalda Trumpa je ilegalno doplivao iz Kine u Ameriku. Kako samo imaš srca Donalde
Trump samo zelj pobijedti i kao svi politicari obecava sve a kad zadjedne radit ce sto bude trebalo... Hej glupi ljudi se hvataju na folive Njegovi obozavatelji su najmanje obrazovani to se zna
Majka, baka ili prabaka, na isto dodje, svi su imigranti. S tim sto su europski imigranti rokali prave amerikance (indijance) na veliko.
Ajde ba klixovci uozbiljite se malo,pa tamo nema Amerikanca s glave po prijeklu,svi su imigranti,samo su Indijanci pravi Amerikanci,ali demokratija americka im dodje glave
uvukla se kao turist, i ostala.a za isto optuzuje mexikance
Najgori su oni koji se konvertuju, oni moraju se vise dokazati. Tako i Tramp. Slicno je i sa DickomDo i Seseljem koji su iz Bosne, a koji se prave veci Srbi od Srbijanaca, a jos im je diskutabilno i hrvatsko prezime. Ima primjera koliko hoces, samo sto to vecina radi za pare.
Amerika je zemlja crvenih ljudi.
treba starog smradinu deportirati u grob
koji trolovi
Hahahaha i sta na ovo reci.... Nekako se uvijek potrefi da te "strefi" ono sto mrzis.
Donaldov brat preminuo od ciroze jetre od posljedica alkoholizma i sad mrzi muslimane što ne piju ?