Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šokirani smo i ja i madonna i ova mala
Sreća da to nije uradio neki azilant u Njemackoj.
Ako želite početi zarađivati bez puno truda, trebaju vam samo ove 3 stranice i Paypal račun: http://www.ayuwage.com/?reg=242607 http://www.innocurrent.com/?reg=242619 http://www.clixsense.com/?7716910 Na stranici Innocurrent se najviše zarađuje, jer omogućava da se od svakog aktivnog referrala u prosjeku zaradi 0.10 $ dnevno. Naravno da postoji puno stranica koje su prevara, ali sa ove 3 stranice imam iskustva, više od 5 godina su aktivne i plaćaju mi redovno.
Razumijem da orndana kurva želi pažnju po svaku cijenu. Ne razumijem zašto se ljudi upecaju na to?
Dobra starka, ali je još bolje dobiti posao. Provjerite brzo vlastiti nivo kompetencija za posao na budžetu u institucijama BiH, RS, FBiH i svih kantona. http://www.test.drzava.ba/
Jao skandala.
cuj madonna se povezuje sa nekim skandalom, ma nije to moguce vi ste to nesto pogrijesili sigurno...
glupi amerikanci i njihov humor
"Senzacija, ljudi. Ukazala se sisa!" 'bem ti vijest i one koji crkoše od smijena na to.
FAKAT PUKLA KO FISEK
Ma hajd sto je skinula al ja mutnije sike jos nevidjeh
Stara ofajla,a ovoj kao krivo haha sad ce postat popularna ..
Nisam neki ljubitelj teorija zavjere, al' Madonna se uklapa u neke mnoge priche.
daj madona idi više u penziju
Ona je izgleda totalno prolupala
Ljubomorna madona, sta ces kuja puna para, fura kerbalu i ostala prava, i naravno da se Ponasa ovako. Je.be se njoj za sve drma lovu i lagano joj zivot propada. I djeca su je napustila kakva je kucka.