Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samopromocija ispusene mustikle koju vise niko ne trosi ni 1%. Madona humanitarka hahahaha
Pa zna se da sve to radi zbog popularnosti, nije niko toliko glup, al ljudima koji su ostali bez igdje icega novac dobro dodje bez obzira od koga je i odakle je..... ja nju licno ne volim samo da se zna ;-) Jaaaa
Ova zena je toliko skrta i lukava da ja u ovo uopste ne vjerujem. Moze biti neki marketing trik. A i ako jeste onda zbog taxe, zato mnogi pametni bogatasi doniraju novac u Americi jer ih taxe na kraju deru ko Musa jarca.
bice otpisano od poreza
Pa nije ona to dala sto zeli dobro Italiji i drugim drzavama , nego zbog svoje popularnosti fuj.kad cete to shvatiti vec jednom i prestat gledat samo ocima , a ne mozgom !!!!
koliko god da je dala nije morala, ipak je to njen novac pa moze raditi sa njim sta hoce... svaka cast i trebali bi i ostali bogatasi da se ugledaju na ovaj njen potez...
fala joj
POLA MILIONA HAHAHAHAH , SAMO !!!!!!
@lejla NE SERI!
he he..koliko li bi dala da je bilo srece da je Rihter duplo jace drmno njenu monstruoznu bracu u Izraelu...