Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...sirota maca :(
...đe vidiš mačke ?
Da ste u fazonu \'\'who cares\'\' ne biste uopšte otvarali ovaj članak,jer na Sax-u ima i drugih textova i rubrika,a vi baš ovdje nadjete ostavljati komentare.Eeee...
WHO CARES?!!
MOLIM VAS, prestanite vise prenositi tekstove o Kim Kardashian!
sjecate se kad je paris hilton bila popularna za nju su govorili da je lijepa zgodna seksi a jarane ruzna ko lopov ova bar nije ruzna a i nije ni vjesalica zato bolje kim nego paris hilton
jao slatke mace majkoooooooooooo draga oprosteno ti je sve KIM
zalibo nas racku..
krepajte K:U:R:V:E
Ja ovo pisem samo ljevom rukom pa vi pricaj te sta hocete. Meni je Kardashian pravo dobra koka. Neznam na kakve ste vi trebe u Sarajevu navikli ali mi u Mostaru samo k*ramo hrvatice a one nisu nesto.
...emire yarane...jel\' te bac\'lo na pornjavu :))
oj j.ebe.m vam familije zbog ovog naslova,tacno ne povratih kad procitah !!!
ja je...bo ti bog maj...ku koga briga za ovo de...bilu jedan ti koji si za ovaj \"clanak\" zaduzen. Da nije re....tarda poput tebe nikad ne bih znao za ove!
...pođoh dodat\' i \"mace kim kvardašijan\"...al\' bi bilo dvosmisleno :)
@ovaj gore ...raw model za buduće \"starlete\"...
Ovo je stvarno postalo gore od sapunica ,svaki dan ova Kim cak je prestigla i dodika po broju objavljenih clanaka.Jel smisao ovog porstala i novinarstava postalo pracenje jedne bjelosvjetske sponzoruse i k.u.r.a.v.e.
Imaju li ovi sa Klix-a o necemu pametnijem pisat???