Prvo dijete najboljeg nogometaša
10
Lionel Messi postao otac dječaka Thiaga
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da nije fudbaler jos bi nevin bio.
cestitke.......za oboje
Mali vec potpisao za Real...Messi pipizdio
Kad sunete malog?
Ja konto na babine ici , ali gdje crvenu petobanku dijetetu pod jastuk ostaviti ....
mašala Mesi i nek je veselo i berićetno i tebi i hanumi :D
@komentator oplakah dooooooooobar :)
Messi dobio sina,asistenciju pisemo inniesti
Sve najbolje roditeljima i djetetu! A ovom Robespierru zelim da mu zena majmunce rodi!
Pa što odmah tako negativne komentare.....,To je djete,a šta na ovom prljavom svjetu ima čistije od djece,bez obzira k\'o su i šta su,čija su kolika su itd. T o je nepotrebno. Želim mu sve najbolje.
Hehehehehe....
E jes se bas naso tenkre da se javi, bas bih volio vidjet tebe i tvoju hanumicu na sta licite...Sigurno izgledas ko vreca vanago od 130kg pa kontas sto vise to bolje...
Ko mu kaze ? Neko ciji je zivot kuca - kafa - posao - kuca. Ljubomornih osoba na sve strane, Messi je B O G za tebe i veci je od mene, tebe i 99% ljudi na svijetu ! :) To sto nije visok Boze moj, svi se pravite muslimani veliki a znate da je svugdje zapisano da budete ponosni onakvim kakvi jeste i da druge ne zadirkujete, a svi to radite.... a vamo glumite vjernike :) Ljudsko drustvo je dno dna, isprali vam mozak TV i modna industrija..
...ja i dečko planiramo usvojiti...
nadam se da će mali ljepotom biti na mamu, a izgleda da je veliki peh što se stasa tiče, zagarantovani patuljak ili što bi braća Englezi rekli \"dwarf\"
Hhahahhah,\" djete je rođeno u sobi pogledom na stadion\". Dajte molim vas,pa zar je važna soba i blizina bolnice? Nek je malac živ i zdrav,želim mu sve najbolje, ali stvarno ima vjesti koje su \"višak\". Trebali ste navesti težinu, dužinu,koja je krvna grupa itd.