Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne dipr crnjo, sta je sa tobom? Svake sedmice te s drugom slikaju...ti mozes jer si sta, musko? Da si bio, ne bi te ostavila!
@ Kemal Nek mu je dala ,i treba da mu dadne! Kamo sreće da hoće i meni da dadne ,ne bi se ja žalio (-: !!!
\"Seal smatra da ondje gdje ima dima ima i vatre\" hahah
Najvise volim ove njene bradavice napucane, skoro uvijek upsravno stoje.
nije sapun da se potrosi
vagina joj još čadžava iznutra
Ma fufa. Stemala se sa onim Briatoreom (60 godisnjak) ima i djete sa njim. Spavo nema ko nije sa njom...
raja bijelac je
tipično muški,ona ne smije a on može vodat,
postala je rasista izgleda ..
Haha, tip bijesan. On moze da tandara na sto god naleti, a ona ne. Neka se zena sad dobro rastandara, mozda njemu dodje iz guzice u mozak.
\'\'i sto bi ucinijo ti da ti netko tako otme djevojku? i da svi kazu on je pravi covjek za nju i da znas svako vece oni se ljube, zar mu ne bi stao na put i prosuo zube\'\'
Samo se pitam sta je uopste vidjela u onom garonji (osim prangije) lik je ruzan ko djavo fuuujjjj......jos se on nesto buni, mrs u afriku kanibalu jedan.....
Pa rodila je 4 djece. Mogu misliti kolika joj je mindja poslje onog crnca. Naprimala ih se ona.
vid joj sise može je u dzep stavit