Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@cica Dobro si rekla..., a ja mislim da je to bas ta jedna grupica ljudi koji uvijek ide u okolo i pljuje sve oko sebe. Bravo Vanja, znaj da imash mnogo obozavatelja :-)
komentarisem jer nesto dobro treba podrzavati,nisu mi jasni likovi koji svu svoju energiju trose na pljuvanje Vanje koja devojka radi i trudi se.Jel pljujete samo Vanju ili sve koji vas okruzuju?
ako Vanja sama ne pise ovih sacicu pozitivnih komentara KAKO TE BONA NIJE SRAMOTa uci se pa se onda promoviraj!
Nije do teme nego je do Sarajevo x, i HVALA BOGU da su se opametili i da moderatori vishe ne dozvoljavaju da se ovaj seljacki narod izrazava kako su naucili kod kuce. Dosta je ove seljacke ne kulture, psovanja i pljuvanja. I kad god neko pocne da se vrijedja, TREBA da se tema odmah ukine. Gdje god odesh ( a na politici je uvijek najgore) na ovome portalu.. to je toliko mrznje i vulgarnosti, da se to vishe ne moze trpit.
kao i obichno - bezveze, a dokle ide njena arogancija i umisljenost, imao sam priliku da procitam nedavno na jednoj temi koja je naravno zatvorena jer ufurana ne moze da trpi negativnu kritiku
Da je Vanja slikala Stoju ili tako neku \"poznatu pjevacicu\" 100% bi bili samo komplimenti. Auuuuu, koji smo mi papci. Good job Vanja
Fenomenalno. Svaka cast. Kreativnost na svijetskom nivou. Bravo Vanja, Laka i Mirela :-) p.s Dok Srbi cijene ono sto mi radimo, ja predlazem, da MI i dalje pljujemo po onome sto je nashe i sto valja. Bravo Bosanci, samo tako!!!
sve je bolje od onih KJHCB! tek ono je pravi užas!
Ove su fotke neuspjela kopija editorijala koji je Jasmin Fazlagic uradio s Lakom za Eurosong, a sad se Vanja fura da moze/zna isto.... Tuzno i zalosno :( Draga Vanja, innovate don\'t imitate!!
Vanja Lisac nije zasluzila ovoliku promociju...da nije Lake i sestre mu slike nebi ni nasta licile...ne razumijem cemu ovoliko guranje Vanje kao da je bogom dana kad su joj fotke srednja zalost i ne zasluzuju ovoliku paznju...dosta vas je bilo sa ovom Lisac ima li sad sta interesantno ???
jesu joj dobre cipeleeeee
Fotke su extra. Imaju dozu humora, dobar colorit i izgleda mi kao jedan sasvim dobar editorijal.. Ne znam u cemu je toliki problem. Vanja, nastavi dalje i ne osvrci se na kret.enske komentare. Pozdrav iz Minhena :)
Laku za komandanta vatrogasaca u Sarajevu
Mirela is wanna be celebrity...as well as Vanja and those designer gals....ok...wanna be :( Sad,sad ,sad
Jel vama sa sa-x jedini zivotni cilj ugurati vanju lisac na naslovnicu sramite se toliko je mladih i talentovanih fotografa a vi nju gurate SRAMOTA!