Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
otkako je oprah priznala da je bila silovana od rođaka s devet godina, zatim od maminog dečka pa čak i ujaka. više ne možeš u showbiz ako nemaš u biografiji da si u prošlosti bio silovan.
@JameeesuDin jesi ti cuo za karmu. nemoj da te neko zguzi kad se najmanje nadas. zato je dobro sto neko kara i muskarce.
@mangupprekotastature ti ne znas ni sta je to
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Imali ko u tom hollywoodu da nije silovan?!
Koji ste vi bolesnici kad ismijavate silovanje i psihicke probleme koji prate takvo jedno traumaticno iskustvo. Fuj, tacno vas treba ubit.
dozvolite nam da komentarišemo dženana i hankuuuu
Zamilsite nivo licemjerstva: kada osoba koja ima milione na racunu, pa od kokaina ne zna od koje psihicke bolesti boluje, ode soliti pamet ljudima koji nemaju dom, da isprica kako ih razumije, samo da privuce paznju umjesto da kupi neku kucu za ove beskucnike....
ako ti mislis da ona koristi svoje milione i popularnost da privuce paznj na sebe ti nemas pojma ni o cemu. a da nije ovo uradila rekli bi : VIDI JE SVE IMA A TOLIKOI OBESPRAVLJENIH OKO NJE! nego sta ti radis za obespravljenje oko sebe, tastatura samuraj?!
imam i ja ptsp od bajramskih petardi
jbt pa ona nije ni ružna uopšte...
jedna od onih zena koju make-up samo unisti :))
Mediji su nejodgovorniji za to što imamo ovako glupu naciju. Niko nema ni trunge društvene odgovornosti da pokuša izbjeći zaglupljivanje svih nas ovakvim vijestima.
Ova ko da je iz 24%. I tamo se svaka druga hvali da je žrtva i da je silovana alaham ba.
Tebe je jedino mogao silovati slijepac bez ruku (da te i opipat ne može).
LAŽE... Hoce penziju invalidsku da izganja :P .... Ne podržavam nasilje.. ali mislim da je sve to marketinski trik i izigravanje žrtve opravdavanje svoih postupaka.. eto kad se vec suosjeca sa zrtvama zasto ne ulozi par miliona i ne pomogne toj silovanim zenama itd ja to nisma cuo.. mislim da ovo sto se jada nije nista pomoglo nijednoj od zena...Bice dislajkova ali sigurno i onih sto me razumiju...
Pati od droge i od vecera bloody party one stare Abramovicke
necim moras opravdat ponasanje
Taj pored toga sto je bolesnik, bi je neki totalni očajnik.. Pa ovo nije ni za "okokuće"
ispade da medju pjevacicama i glumcima nema niko normalan. sve psihijatrija
ko da je u Siriji bila jbt
danas je sve popularno i prihvatljivo osim biti normalan