Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ja sam je izbrisao iz prijatelja na facebooku.
Nisi dušo. Ti si djevojka za 30tak minuta.
Ma, koja bi to odbila Astona ,majke vam ga zatupane !?! Sad ce mi ovi primitivni momci reci da kada bi bili u prilici povaliti Monicu Bellucci,rekli bi :: ej izvini Mono al et ja nebi zbog mahale a to sto mi se dize na tebe od kako sam usao u pubertet nema veze ...hehehe Daaj ne seeerite !!!
ja sam za maximalno pola sata
\"Leal je rekla za Fox News kako nije imala pojma da je Kutcher oženjen\" jer je zadnjih 20 godina bila na pustom otoku ... de suti, tita ti :)
JA CU TE UTJESITI!
Poslije ye.banja nea kajanja xD
Znaci ti bi se sa svakom slavnom osobom zilagu..Pa onda i nisi za jednu noc,ti si za svaku noc ali s razlicitim je.bacem.
Ne kontam, jel\' se ova mala pravda ili šta??? Oženjeni se kao ne sexaju sa strane ?! Ma dobro jutro Columbo !
lopov je samo onaj koga ufate, a kad bi bilo po tome, da je lopov ko krade, i kad bi ljudi zbog toga gubili posao kao ova, onda bi bili svi besposlicari, a ovako nadju nekoga da osude, kao oni nisu takvi, a svi znaju da je tip glumio u pornicima, a da je ona stara lezbejka
\"nije imala pojma da je Kutcher oženjen\", haha, lol... daj bar smisli pa slazi nesto uvjerljivo, nemoj prvo sto ti padne na pamet...
Nisi za jednu noc ,nego za par sati samo i raus kuci.
a papa nije katolik
haha i jesi sad i ti slavna:)
pa za ovu frlju je demi izmislila ljepotu Kucer se pridruzio ekipi najvecih luzera
Ppio plioži nam smvia tstseie.
ti si pomahnito