Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ klixs Kako je Rihana, boli li je onaj prst sto je neki dan slomila? Sta je sa Mordicem danas, jel\' otisao trenirati sa ekipom? Sta je sa Dzekom, u koji ga danas klub saljete?
Glavno je da je ova na twiteru objavila da joj se brak rasp\'o.....
Onaj ili ona kojeg se voli najvise na svijetu se ne vara cak i kad nije prisutan,srce to ne dozvoljava a ako se to moze uraditi to onda nije prava ljubav.
Zensko ti je ko živa ograda: ako je ne kre..š ode komšiji!
Žensko ko žensko, ništa novo. Nadam se da će je Robert šutnut, nije zaslužila njegovu ljubav. ;-)
Odustala sma od gledanja \'Snjeguljice\' kad sam cula ko je glumi...Ne bih da mi pokvari divnu bajku koju godinama cuvam u sjecanju... Stvarno ne razumijem zasto je forsiraju, toliko je bezvezna da to nije normalno...!!!
Ja ne znam sto je ovolika pomama oko nje godinama, cura niti zna glumiti, em sto je nekakva prljava, neuredna, niti je nesto lijepa, a ni zgodna.. Jos izgleda kao narkomanka.. Ma ne bih od nje pite pojeo!
Džaba Pattinson, otišla mlada kod starijeg, iskusnijeg. Zna čovjek KAKO da koristi alat, ha ja.
Eto ti prvi pojma nemaš....KAŽE SE IZVINILA... Riječ IZVINULA je za drugi glagol IZVINUTI = izvinuti tijelo u vis,izvinuti nogu itd,,, prvo se upoznaj sa osnovama vlastitog jezika pa ispravljaj ove maloumnike
ma hajde koje žensko dobije pošteno svoj posao i koje žensko zaradi pošteno novac za hljeb... PA SAMO RUŽNO ŽENSKO...:-) i kad vidiš one i jesu sposobne i rade...a samo ako je malo lijepo...prolazi kroz život samo preko pi-čke...a sve joj nešto nije pravo i sve se nešto buni!
zena ti je ko\' buranija,ako je pritka slaba ode komsiji
Naravno da se izvinila, inace ode peti nastavak dovraga sa svojom zaradom..Trebalo je ovu \"montiranu\" vezu odrzavati na zivotu svih ovih godina Twilighta :D Nista od MTV nagrade za Best kiss ove godine :D
poslije j***nja, nema kajanja
Cuj \"IZVINILA\"...vama djeca od 5 godina pisu ove clanke, ha?
Pa ova Kristen ne samo da je ruzna, ona je i glupa. \"Joj sorry, prevarila sam te ali necu vise, znas da samo tebe volim\" mrsupichkumattterinu
cijelo vrijeme govorim da prilika cini lopova
Kakav je dojam kulera odavao Pattinson do sada, ima da je nogira hladno i možda kaže jednu rečenicu medijima.