Glumica se izvinila za prevaru
3

Kristen Stewart: Žao mi je, Roberta volim najviše na svijetu

Klix.ba
Kristen Stewart (Foto: Arhiv/AFP)
Kristen Stewart (Foto: Arhiv/AFP)
Glumica Kristen Stewart je objavila izjavu u kojoj je potvrdila navode da je prevarila Roberta Pattinsona i u kojoj je potvrdila svoju ljubav i poštovanje prema ovom glumcu.

Prema nekim navodima koji su se pojavili posljednjih dana, Stewart je imala kratkotrajnu vezu sa Rupertom Sandersom, režiserom filma "Snow White and the Huntsman", koji je oženjen.

Stewart je zbog prevare objavila izjavu u kojoj se izvinila za bol i sramotu uzrokovanu njenom kratkotrajnom nesmotrenošću.

"Žao mi je za svu bol i sramotu koju sam uzrokovala meni bliskim ljudima i svima na koje je ovo utjecalo na bilo kakav način. Ta kratkotrajna nesmotrenost je ugrozila najvažniju stvar u mom životu, osobu koju volim i poštujem najviše na svijetu. Volim ga i žao mi je", napisala je Stewart.

Kakva je trenutna situacija i status veze između Stewart i Pattinsona te u Sandersovom braku, nije poznato. Supruga režisera je, kada su se pojavile glasine o aferi, na Twitteru napisala: "Ponekad se neke dobre stvari raspadnu kako bi neke još bolje mogle biti napravljene".