Svi se ponašaju poput Petra Pana
0
Kirsten Dunst: Bojim se da neću sresti pravog muškarca
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo me kirsten ko od brda odvaljen,vama na usluzi
sestro draga i zene od 25 se ponasaju ko da im je 16, sa 26 nisu nacisto gdje bi se svrstale, jos bi da im je 16, a pocinju biti svjesne da ipak nije. Sa 27 se ponasaju ko da im je 40 i pocinju uzimati kucne ljubimce, a svakako su odavno imale simpatije prema tim kucnim ljubimcima.
Oooooo...Velika Kifla se uvrijedila.... Uz svo obrazovanje trebaš prvo napit curu da dobiješ seks. I baš me jako brine kako me procjenjuješ prema komentarima
Eh jesi frajer, nema... toliko frustracije iz tvog commenta izvire da mogu jedino da zakljucim da si ti jedna wannabe velika, pardon MALA kifla. Neke komplekse ne lijeci ni \"dvostruka diploma iz inostranstva\" ;-)
@mandoline: Citajuci Vase komentare mi dolazi dojam da mozda \"muskarci\" nisu toliko krivi, koliko Vi licno ne opravdavate Vasa ocekivanja! ^^ Ja naprimjer sam dvostruko obrazovan (zavrsio sam tehnicki fakultet u inostranstvu, takodjer i muzicki), govorim 4 jezika, sjajno zaradjujem i svjetski sam umrezen kao u prijeteljskim, tako u poslovnom smislu. Takve, kao sto ste Vi, ima po Sarajevu na kilu....malo sminka, malo plastcni hirug, malo utezani minjak...itd.. Lako je Vas dobiti sa 2 do 3 koktela + kad ispricam sopstvenu biografiju = najradije bi se udale vec jucer za mene..(o seksu da ne pricam, tu nema ustrucavanja sa vase strane; ne trosite te se za onu sitnu buraniju)^^ Ali ja dobro razlikujem, ko je jedna zena u vrijednostnom i karakternom smislu, a koje jedan troklasicna, malogradjanska drolja! Sta mislite, kako ja Vas po Vasoj prici procjenujem? ^^ Jer zbilja moram da kazem? ^^ Ugodno vece.
tako je ! niti imaju obrazovanja, niti imaju stana,niti imaju pameti sto je danas neupitno da je bitno! znaci nemaju nista.... nista ne nude ... a hoce nesto takvo... muski dolje!
kakvih 25 ! kao da su u jaslicama i ne planiraju izaci iz njih... a pored svega drze mame za sukte... kakvi danasnji muskarci .... pocnimo s time da u sarajevu nema muskarca! vec to su neki mamuti !
a gdje ti je onaj levat spiderman?
@rjesenje je \"nadji mus/limana da te maltretira a po ku.ranu ako nisi spremna za seks onda te dobro istuce \" A ne govorimo o maltretiranju tvoje majke, kad je tebe nakon radjanja ugledala. Mislim, prizor je sigurno bio kretenski kao sto su tvoji komentari.
nadji mus/limana da te maltretira a po ku.ranu ako nisi spremna za seks onda te dobro istuce
Dođi u Bosnu. Ovjde se i 40-godišnjaci ponašaju kao da im je 25, ni mozga ni posla a ni želje za poboljšanjem
sve bi htjele da ih j.ebe bekam.
Pa lijepo zboriš draga, ali šta bi ti očekivala kad svi znamo da si prošla i sito i rešeto?! Sad sebe predstavljaš kao sveticu a ptice znaju kako su holivudske glumice svetice. Još ti samo fali da po školama počneš predavanja držati kako je lijepo biti čedan i moralan. Nebi me ni to začudilo. Masonskom licemjerstvu nema kraja. Samo navali k u r v o holivudska. *(-_-)*
Draga Kristen u Dunstu, kad u tebi proradi iskreni majcinski instikt onda ces naci ne jednog, nego stotine muskaraca koji ce ti odgovarati za osnivanje porodice. Do tada se izmotavaj i preseravaj u vezi te tematike.
E moja Kirsten,to te brine,a sto su popu shimi u selu iznad jajca ukrali biciklo to valjda nije ozbiljan problem
Kirsten, nisi sama. Ima nas jos i 100% te kontam...