Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa majku mu staru jel toliko tesko provjeriti neke info? Haj vidi kad je izasla Merlinova \"gdje si bio ti tad\" a kad Michaelova TDCAU, pa mozda i skontas da je Michael POKLONIO melodiju Dini pod uslovom da Merlin napise pjesmu posvecenu ratnoj BiH. Jer takav je bio Michael, brinuo je za sve, i brinuo je i za nas!
bice heroina za sve, ako turkovic izadje iz zatvora
Mala ce za 10 godina biti prava pi-co-ka, kada cu i stupiti u akciju, strpljen-spasen.
oči šejtanske
ista babo, rahmet mu dusi
U nje dobar nos,vidi se da je nije Michael napravio
ista je babo, ljubi je nana :D
Ko je ovdje lud? http://source.ba/clanak/138033972201/muzika/Ko%20je%20ovdje%20lud-/?ref=aktuelno
Teen Ali ja preferiram Milf.
e moj drug...brinuli mi o njima ili ne brinuli..zaboli njih gujica za nas.. one nas nece pa nece...nama ne pomazu nikakve ankete sa ovog foruma :-D
dino je platio autorska prava, nije on takav
pa majka mu stara i ja brinem o svim ženama svijeta, al ni jedna da se osmijehne i da mi postane cura! JA o ženama brinem više nego same o sebi!
E moja djevojčice, dino ti uze sve pare od pjesme tvoga oca http://www.youtube.com/watch?v=NUtq2wC5sGc
ebo majku tolko djece nijedno njegovo
će biti \"heroina\"