Uz staru fotografiju
104

Kćerka Brucea Willisa podijelila dirljivu poruku: Stvarno mi nedostaje moj otac

L. R.
Rumer i Bruce Willis (Foto: Instagram)
Rumer i Bruce Willis (Foto: Instagram)
Kćerka Brucea Willisa Rumer jučer je putem svog Instagram profila podijelila fotografiju iz djetinjstva uz dirljivu poruku koju je uputila svom ocu.

Naime, Rumer je ponovo objavila zajedničku fotografiju sa svojim ocem, gdje ju je držao u naručju dok je još bila beba. Svojim opisom dodatno je rastužila njegove fanove.

"Danas mi stvarno nedostaje moj otac", napisala je Rumer u svojoj objavi.

Inače, njegova prvorođena kćerka Rumer (35) često dijeli sadržaj koji posvećuje svom ocu otkako je zvanično potvrđeno da je zbog afazije bio primoran završiti svoju karijeru. U zajedničkoj objavi njegove porodice iz marta 2022. godine, objavljeno je da glumac zbog zdravstvenog stanja neće više snimati.

"Kao porodica željeli smo podijeliti da naš voljeni Bruce ima zdravstvenih problema i nedavno mu je dijagnosticirana afazija, što utječe na njegove kognitivne sposobnosti. Kao rezultat ovoga i uz mnogo obzira, Bruce se udaljava od karijere koja mu je toliko značila", napisali su.

Afazija, stanje od kojeg boluje slavni glumac utječe na kognitivne funkcije kao što su sposobnost govora, pisanja i razumijevanja, a uglavnom se javlja nakon povrede glave ili moždanog udara.