Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haha, ne zna se ko je veci odron. Ova \"lafo\" ekscelencija, koja zivi od krvavog africkog zlata, i glumi cijelom svijetu neku gospodu, ili ovaj leziljeb koji se krije iza zanimanja \"starleta\".
@ xx A izvini a kako trebamo da nazovemo ovu Kim Kardasian koja već ima iza sebe čitavu jednu kolekciju porno snimaka u kojima glumi glavnu ulogu? Damom? Majkom? Kraljicom? Legendom? Ajde nas prosvijetli molim te lijepo? U među skontaj kako da nazovemo i ovu \"princezu\" Kate Middleton koja je na svadbu dovela 4 bivših zagondžija? I šta to ona radi u životu i po čemu je bolja od ove gore navedene Kim pa da nešto glumi?? Obje su rospije na kvadrat. Jadnoj princezi Dijani su prije braka doktori provjeravali DNK i vaginu (da ustvrde da je plave krvi i da je nevina) a za ovu rospiju su već rekli da od bubanja silnog neće ni imati potomstva (abortirala u 16-oj). Pametnom dosta.
Bas me interesuje sta o ovome misli Amira... Njih tri su si dobre frendice...
joj koliko se meni gadi ova kim, pa to je strasno ljudi.. mrak mi na oci padne kad je vidim.. ja ne kontam sto je ona uopste poznata? ja cu ovdje ipak stati na stranu muskog roda koji kaze da je ortodoksna fufa..
Kate i Kim koja bi to kombinacija bila, pokidala bi :)
Svaka joj cast, pa sta znaju fukse sta je odjeca i stil!! Kardashijanke
...lijep način da se šmizla \"degažira\" :)
- jedan vrli covjek rece: \"Jedan kljuc koji otvara 1000 brava, je dobar kljuc. Jedna brava koju otvara 1000 kljuceva, mora biti losa brava.\"
Kad cujem ove Bosnjake kako psuju po zenskom rodu ..Srbi su mi jos drazi , a tek pitone sto imaju mmmmm
@Obama A kako ga ti primac majke ti? Ko cestitku? E pa cestitam ti u usta ali bez gicanja!
Ova XX ga prima ko saucesce, cim se vako gica
XX sta se ti imas svađati bgt? kim jeste K.U.R.A.V.A da ne moze biti veca a i ovoj kate nije mane,sama g.o.v.n.a a zene kao zene da ne dozvole muskima da ih nazivaju k.ur.v.e ne bi ih ni zvali tako nego obucete kratke minice i s.i.s.e izbacite i onda ocekujete da vam nesta fino kazu
@xx Ma sta se palite toliko na izjave muskih? Komentari! Pa to je njihovo pravo! Nije li? Neka komentarisu. Pa portali su za to. Moraju se negdje isprazniti! Bas ste neuvidjavni!
e jesu kulturni neprihvataju poklone od nepoznatih ljudi,ahahhahaha.
uzbudjuje me jer je to nepravedno. nismo ni mi svetice, ali zene zivot daju zbog djece, trude se svim zilama da izvedu tu djecu na pravi put, sve zrtve nose na sebi. moja majka je samohrana i napatila se dok je odgojila mene i sestru i znam i suosjecam kako joj je bilo. i tako milion zena sirom svijeta. nebitno to, samo mislim da zene zasluzuju malo vise postovanja. ne znam zasto ste toliko bahati, ali skoro svaki muskarac kojeg poznajem je takav, cast izuzecima. eto zasto!
@XX e damo...jel te to neko nije je.bo pa si sad dosla ovdje sva zafrustirana?...ajde ne rise idi trazi si zagodndziju pa si izbij taj bijes iz gaca...jednostavno si nedo.je.bana i to je cinjenica tvom bijesu!!! ...priznanje je prvi korak ka izlljecenju mala xx...:-))
@xx ne zavrjeđuju da se nerviraš bog njih...kakve su takve su-sebi su...kod nas je vrijeđanje žena standard, samo neka nisu njihove majke, sestre, kćerke, jer su one svetice...to obično rade neki isftustrirani tipovi...ali isto tako, ne razumijem ni tebe što to toliko uzbuđuje... ;) Kako rekoh, imamo i važnijih i ljepših i tužnijih stvari od ove dvije