Kardashian kolekcija nije njen stil
3

Kate Middleton vratila odjeću koju joj je poslala Kim Kardashian

Klix.ba
Starleta Kim Kardashian i njene sestre nedavno su lansirale kolekciju odjeće za modnu kuću Dorothy Perkins, a u želji za besplatnom reklamom, neke od odjevnih komada su poslale Kate Middleton, koja slovi za ženu besprijekornog stila.

No, sestre Kardashian ipak neće imati zadovoljstvo da vide vojvotkinju od Cambridgea u komadima koje su same dizajnirale, jer je Kate poklonjenu garderobu odmah vratila, piše Daily Mail.

Buduća kraljica Engleske je uljudno odbila poklon koji je dobila od poznatih sestara, jer takva odjeća nije u skladu sa njenim stilom. Nova kolekcija Kardashianki navodno obiluje uskim haljinama koje ističu figuru i leopard uzorcima.

"Nema šanse da se Kate pojavi na nekom događaju odjevena u haljinu s leopard uzorkom, kratku suknju ili pozlaćenu jaknu", kazao je neimenovani izvor.

On tvrdi da je Kim pozvala Kate na čaj dok je bila u Londonu, ali je ona i to pristojno odbila.

Reality zvijezda je nedavno hvalila Katein stil kazavši da ima istančan smisao za modu. Glasnogovornik kraljevskog para kazao je da vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea ne prihvataju poklone od ljudi koje lično ne poznaju.