Holivudska zvijezda
22

Kate Beckinsale javila se sa zagrebačkog klizališta, zabavu joj nije pokvarila ni kiša

I. B.
Lijepa Kate Beckinsale u Zagrebu snima film "Canary Black" (Foto: Instagram)
Lijepa Kate Beckinsale u Zagrebu snima film "Canary Black" (Foto: Instagram)
Holivudska glumica Kate Beckinsale već neko vrijeme boravi u Zagrebu gdje učestvuje u snimanju filma "Canary Black", a svaki slobodan trenutak koristi za istraživanje ovog grada.

Zagreb je odjenuo svoje novogodišnje ruho po kojem je naširoko poznat, a priliku u njemu ima uživati i Beckinsale čiji će boravak u Hrvatskoj svakako još više popularizirati susjednu zemlju.

Kate se javila s jedne od popularnih adventskih lokacija - Tomislavca, koji je tokom ovog perioda u godini pretvoren u prelijepo i prostrano klizalište.

Zajedno s kostimografkinjom Gabriellom Claire Morpeth, Beckinsale je stala na klizaljke i odlično se provela, a zabavu im nisu pokvarile ni kapi kiše koja je počela padati.

Glumica je sve podijelila na svom Instagramu, odakle se svakodnevno javlja pratiteljima i dijeli objave sa seta.

Kate je zajedno s kolegicom uživala u zimskim čarolijama (Foto: Instagram)
Kate je zajedno s kolegicom uživala u zimskim čarolijama (Foto: Instagram)

Inače, snimanje filma "Canary Black" počelo je u oktobru, a trajat će oko 50 dana. Ekipa je već u nekoliko navrata blokirala centar grada u te svrhe, dok je poznato da će film obuhvatiti čak 130 lokacija hrvatske prijestolnice.

Riječ je o špijunskom trileru koji je ujedno najveći projekat koji se ikada snimao u Hrvatskoj. Beckinsale u njemu utjelovljuje glavnu ulogu, dok će se tu naći i 14 glumaca i glumica iz Hrvatske.