Ne izgleda dobro
56

Kate Beckinsale se javila uplakana iz bolnice, fanovi su zabrinuti za glumicu

D. J.
Glumica Kate Beckinsale objavila je nekoliko fotografija povodom Majčinog dana u Ujedinjenom Kraljevstvu. Uz fotografije svoje majke Judy Loe, objavila je i svoje slike koje su snimljene u bolnici.

Na tim fotografijama uplakana Kate leži u bolničkom krevetu.

"Sretan rođendan i Majčin dan u Velikoj Britaniji mojoj nevjerojatnoj majci. Hvala onima koji nas vole i podržavaju kada je život sranje i koji pokušavaju osigurati da neki dijelovi nisu (sranje)", napisala je, ne dajući dodatno pojašnjenje zašto je završila u bolnici.

U opisu fotografija još se zahvalila ljudima koji su joj čuvali pse kada ona to nije mogla. "Hvala i za čuvanje pasa kada mi to ne možemo, i za to što nas tjeraju da se prisjećamo lijepih stvari kada to ne možemo. I koji se pojave kad smo bolesni i sjede s nama. I šalju balone i provjeravaju nas", dodala je.

Zatim se ponovo obratila svojoj majci. "Tako si inspirativna i predivna. Volim te", zaključila je objavu.

Obožavatelji su se zabrinuli zbog fotografija iz bolnice i zbunjeni su jer glumica nije dala pojašnjenje za njih.

"Jesi ok? Zašto si u bolnici? Ozdravi brzo", "Molim se za tvoj oporavak bez obzira na to kroz što prolaziš", "Šaljem veliki zagrljaj", "Slike iz bolnice bez konteksta mi ne odgovaraju", "Nadam se da si dobro", "Što dovraga radiš u bolnici?", neki su od komentara fanova.