Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prolazi otac pored sobe iz koje se cuje glasno i jasno OH BABY BABY BABY OH, pokuca na vrata i pita sina, - jeli to gledas JUSTINA BIEBERA, sin odgovara, - nije nego gledam pornic, Otac ce na to, -ah mnogo mi je lakse sad, na trenutak pomislih da si peder.
Jadni Bojan na sta je spao a tako je mnogo obecavao. Ne zelim ovakvu sudbinu ni najgorem neprijatelju.
I kažete onda da se neko trudi negdje da uspije u necemu . Pa kako PORED NAS OVAKVIH KOJIMA JE KRIVO ŠTO JE DEČKO POZNAT i što hoce da uspije u tome što voli . Kad bi se polovina nas bavila svojim životima , ne gledajući druge svima bi nam bilo lakše
zasto ljudi ne vole uspjesjne osobe,pokusavajci da mi nadu konstantno mane,da bi se oni sami osjecali bolje! Ne slusam Justin Bibera,i ne volim takvu muziku,ali nemam nista protiv mladica koji ima ambicija i zeli da uspje u zivotu i u onome sto najvise voli!
Savrseno se uklapa u PATULJASTU gradju citave ekipe
pede.r sa pede.r.i.ma
Ja 07.04.2011. u 22:18 Jadni Bojan na sta je spao a tako je mnogo obecavao. Ne zelim ovakvu sudbinu ni najgorem neprijatelju. ----------------------------------------------------------------------------------------- Pa nije spao...skocio je s magarca(Piqe),na konja(Bieber) :D...
Sto mu noge ne polomise......
e jes\' vala sav nekakav Barsast...ustvari Barsa je Biberasta :)
Justin se posro... Justin pojeo hamburger... Justin otvorio profil na fb... sve ovo su vijesti sa naslovnice! omg, gdje ovaj svijet ide!
a normala da ce justin biti na treningu da nije novi ljubavnik nekog od igraca barce jer znamo da su u barci gayovi. sjetimo se pikea i ibrahimovića :)