Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stavio bi je ja na penziju od 300 kerma pa bi vidio taj dobar izgled uz sav optimizam i humor koji posjeduje
Koji dobar izgled?
Muka mi je od vasih komentara, svi su ruzni a vi ljepotice/ni kuci sjedite i sudite o nekom.. Komentarisite svoju porodicu, sebe..kad krenes da sudis prvo ogledalo u ruke.. Sta me briga kakav je ko, samo moj izgled mi je bitan.
zaboravili ste reći i ustima oko glave, ko kod hanke
OOJ poremecenog pogleda :O
znaci ja se ne trebam brinuti kako cu izgledati sa 45...
Julija....ja i ti ,ko alarm u GRADU...!
da da to je recept za dobar izgled..to moze utjecati samo na to da se osoba osjeca dobro u svojoj kozi, al je nikako ne moze uciniti mrsavijom il sta vec I poznato je da se od smijanja stvaraju bore oko ociju ne pisite gluposti
Viđaj žvalja, more dvije pjesme odjednom !
holivudska hanka paldum
Prevod sa jezika žena u tridesetim i četrdesetim: Optimizam = Botox Smisao za humor = Plastični hirurg
Dobar izgled...i vi nasli ovu sliku jel?