Komentari (315)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveci frajko medju glumcima onako realno, pokupit Amber Heard koja bi mu mogla biti dijete je to dokazalo!
hahah pa moze mu se, ha ja. Nego jesi li ti dobro ja te trazim, po obicaju uvjek na istom mjestu kad nema te, a Aida "sjeva". Pa reko samo da provjerim je li sve ok. hahahah ;-)
e dobro sam hvala na pitanju, kako si ti :-) ma nisam dolazio na klix ovo dan dva, i sad malo usao da vidim gdje da ti se kacim na komentar ono sve neke diskusije, ma Johnny po principu ima se moze se sta ako je Amber 20 godina i vise mladja :D hehe pa rekao sam ti da se ja slucajno nadjem na tim temama ljepotica :D je li kod tebe klasika posao kuca, kuca posao ili ima nekih noviteta, lijep pozdrav :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (135)
jel zanoktica u pitanju? :=)
Drage moje, podijelio sam već gene. Kad iste proguram kroz adolescenciju, možda se vratim na primamljivu temu. Malo vjerovatno da ćete još biti tu, ali ko zna...
Wrong input :)
S jedne strane Sandokan, s druge one dvije vile. Najednom mi bi vruće u sendviču.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Johnny i kod tebe su godine uzele svoj danak.
On je kao vino..:)
Lunce nekad bio, meni vise nije. Onaj od onih sa x faktorom ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Brz oporavak .
Rado bih mu rane lijecila :D
taman umjesto ruke kuka :D
nikad on zoe nije bio pljacka :D pa sebi mogu dopustiti da povremeno uvrijedim poneku zenu :D
@W hahahaha sandz je juce skovao mnoge teorije :D fan sam njegove dijagnoze :D SCH
PRIKAŽI ODGOVORE (3)