Nova se zove Amber Heard
2

Johnny Depp nije dugo čekao da nađe zamjenu za Vanessu

Klix.ba
Odnos između Johnnyja Deppa i Amber Heard već neko vrijeme je tema nagađanja u medijima, čini se kako se stvari između njih zagrijavaju.

Američki mediji pišu da je ova 26-godišnja biseksualna glumica bila redovan posjetitelj na snimanju filma "The Lone Ranger" u Novom Meksiku, gdje je 49-godišnji Depp snimao.

Johnny je i zvanično objavio da je prekinuo vezu sa dugogodišnjom partnericom Vanessom Paradis, a već je i obznanio kako je veoma blizak sa Heard. Glumac je za Globe izjavio da je Heard kupio konja kako bi mogli jahati zajedno. Očigledno je da između glumaca ima nešto više od prijateljstva.

Inače, Vanessa i Johnny već mjesecima nisu viđeni zajedno u javnosti, a glumac je prošlog mjeseca čak i negirao da su se razišli.

“Glasine nisu tačne. Apsolutno nisu tačne. Nevažno je šta ja kažem na sve to, ljudi će vjerovati suprotno. Ne mogu dovoljno puta ponoviti da nije gotovo", rekao je Depp prije mjesec dana za The Sun.

Međutim, uprkos njegovim tvrdnjama, glumac je viđen sa kolegicom Amber Heard i u Las Vegasu, gdje su došli njegovim privatnim avionom.