Showbiz
4

Johnny Depp na sudu zbog ponašanja svojih tjelohranitelja

Klix.ba
Glumac Johnny Depp će morati na sud. Žena koja tvrdi da su je njegovi tjelohranitelji oborili na zemlju na koncertu Iggyja Popa u Los Angelesu u decembru prošle godine odlučila je tužiti holivudskog glumca.

Pedesetdvogodišnja Robyn Ecker tvrdi da su je, dok je pokušavala prići svom sjedištu u VIP loži, tjelohranitelji Johnnyja Deppa zgrabili, oteli joj mobitel i osramotili je strgnuvši joj hlače. Ecker tvrdi da se nakon toga morala javiti ljekaru jer je po cijelom tijelu imala modrice, nekoliko slomljenih kostiju i iščašen lakat.

Žena, koja je podnijela tužbu Okružnom sudu u Los Angelesu, tvrdi da joj je taj incident pogoršao već postojeće zdravstvene probleme.

Kako piše TMZ, Ecker je kupila skupe karte kako bi počastila muža za rođendan. Na koncertu se odlično zabavljala i sasvim slučajno prišla Deppovom stolu. U tom trenutku su je zgrabili njegovi tjelohranitelji i oborili je na tlo.

Nakon tog nemilog događaja, morala je napustiti koncert kako bi potražila medcinsku pomoć. Policijski zvaničnici tvrde da je Robyn tu noć bila u alkoholiziranom stanju. Deppovi glasnogovornici nisu komentirali tužbu.