Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj travis iz blink 182?!??!??!?! gdje lars urlich iz metallice ,,gdje dave lombardo iz slayera ..????
Joj sto me ovo nervira najbolji pa jesul oni normalni kako neko moze biti najbolji bubnjar kad ima 1000 vrsta muzike, tu su mashine kao Danny Carey iz Tool-a, Dave W. Itd itd i totalna je glupost uopste ovo raditi ali eto nek se teenageri loze
dal je ovo moguce?!?!?! pa kakva je to ubleha!
Keith John Moon (23 August 1946 – 7 September 1978) was the drummer of the English rock group The Who!!!! Definitivno najbolji bubnjar svih vremena i svi ostali mu ne mogu politi na ruke. Smiješno je povlačiti paralelu zadnjih 10-15 godina lupanja po bubnjevima, kad je Keith utemeljitelj rockerskog sviranja bubnjeva! Čovjek uživao u svakom udarcu, a hiperaktivnost ga je odvajala od najboljih, te je mogao udarati do iznemoglosti.
a Djidji Jankelic?
dobar je al nije najjaci, zajedno s njim bi ubrojio jos davida silveriu, vinnie paula i george kollias-a
Vidio sam citavu listu, ima likova koji su OK i zasluzuju biti medju 25, a i fali njih dosta....DANNY CAREY from TOOL nije na listi, sramota..
Dobar je mali.
A Amar Češljar?
Nije najjaci, ali je strasan!