Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što ti je propagandna mašinerija,koristi svaku priliku da izlobira za gej populaciju.Nema dana da se ne objavi neka kofol pozitivna vijest o njima.Te ovaj prošeto s mužem, te ona vodi ženu za ruku ,te njih dvije rodile dijete ,te se njih dvojica vjenčali...reko bi čovjek med i mlijeko u njih.Ispade samo se strejt mlate i razvode.
pusti ti gej lobi, takvi kao ti nasjedaju pa manje primjecujes da je hljeb poskupio 4 put od 20010... Ali bitno je gej lobi pljuvati
Čuj "s mužem". Muž je pojam novinaru, ozbiljan i zahtjevan. On je samo lik s ć u n o m.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Likeee ko je usao drito u komentare 😎🍿
Dovoljno je zamisliti ove golubice u ljubavnom zanosu da ti dodje zlo. Postoje valjda gej portali za ovakve promocije pa ko voli nek' izvoli.
barem nije garonja 😂😂😂
Ovo je bas tuzno nekako.
Derpaši
Kako se zna ko je suprug a ko supruga, tj. ko gura a ko prima?
Gospodine putine,molim vas…vakat je!!
Hebali vas oni kad nam poturate ovakve vijesti
Zamisli nekom smeta ovo 💀 kome smeta nije u redu nešto sa njim definitivno. Ako su sretni a djeluju tako, neka im je sretno
Sta je ovo interesantno klixu konstantno sa njima
Koji od njih stavlja, a koji ga prima
Sam sam svratio da vam se izjebbem matere u usta škrbava.Vi bi ga materi zaprdili za stoju ,a kamo li objavili ove gadosti.
Čudno od ovakve muškarčine. Ko bi rekao.
Lagano do hale,prst gurnuti duboko u grlo i ispovračati se dobro poslije ovakve vijesti