Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj sise braco mili
Drzi i jezik za zubima, pametnija si kad sutis.
Ma drži ti jezik za zubima,a noge..............ponekad razmakni.....neškodi !
j.e.bo b je u piichku,...a i normalno
ja konto da je zenim kad ono procitah tekst i razocarah se! a vala bila je moj tip
E moja Jessica i ja sam tako dvoje zaredom a jos se nisam udala. Valja i meni prekriziti noge.
zabio bi se u nju ko kamikaza u ratnu mornaricu
To je taj zapad moderni...može te napumpat dva tri puta,možete s r a t u istoj hali što kaže naš narod...može ti plaćat silikone,vodat s tobom nekakvu djecu usvojenu iz afrike....al ne može te oženit jer je to nešto krupno...hajvanska posla.
Nek' si nam bas rekla -.- ja ne znam sta ovim ljudim trebaju ovakve izjave u javnosti. Strasno
haha dobra je ova se samo je.be...ne stigne se ni udati od žegačine... e to je ljubav a ne ove naše...samo kalkuliraju kako da se udaju...a s.e.x e to je nesto sto moze biti da bidne u braku a moze biti i ne bidne :-D
Drzi ti prekrizene noge da ti p.i.c.k.a ne otpadne.
Pa sad ..ovaj ... Jessica ono jeste da su ti noge vise visile u zraku nego sto si nima po zemlji hodila ... ali eto ,od sad pa nadalje i u buduce ..pamet u gravu mmm ovaj medju noge !
Kako g...lup naslov majko mila. Ko ne pročita tekst konto bi iz nekih sasvim drugih razloga. Kako je ovaj klix skreno desno stvatrno je nisko pao
radodajka