Triatlon važniji od Olimpijade
0
Jennifer Lopez ljubomorna na Phelpsa
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ama ljudi, jebo vas Phelps, pederi jedni nemoj da mi dirate moju J LO!!!
znas ko jebe nju ona je samo jos jedna glupa kuja koja se nadomila para preko picke nije nesto posebno kolko su je izvikali i sigurno u svijetu ima mnogo boljih portorikanki koje jednostavno nemogu da dodju do izrazaja a bilo bi fino kad bi je jedna potopila ko titanic bolje joj je da se hvata kuhinje nego sto jede govna svugdje
@baba potpisujem svaku! :)
Kucka pa hajd ...
ODVRATNA MI JE POSTALA PRAVO
mozda joj je Phelps isko pa nije dala pa joj sad vokri
Ma J.Lo se samo malo šali. Šta ste se primili?
muzička diva??!!hahahahahhahahhahahhahahahhhhhahahahhahaahhah
Sebicnost je jedna od najgorih osobina covjeka ...sta ona misli ko je?!?
Ma nemoj,ti si bas nama svima bitna,ko je ustvari Phelps??? Glupaca iskomplekisrana....plivaaaaj ribo,plivaj!!!
moze ona jedino oblanjati khitu =)
Mala je predobra, ne bi silazio s nje
Pogledajte joj matereti poze kao neki rambo se isprsila ,e nema vise u njeznijim polovima one njihove zenstvene njeznosti,ma sve otislo naopako neka naopaka vremena dosla valjda se kijametski dan blizi.
Mislim da je ovo neko bezze izmislio, ali ako je fakat istina onda nek mis. Lopez obali peraje mr. Phelpsu!
koji snob od zene.ako je ovo istina onda je stvarno pretjerala.cuj obicni plivac!!!!!covjek je dobio 8 zlatnih na olimpijadi i ne dobija paznju javnosti na guzove ko ona.ako vec ucestvuje u necemu radi pomoci bolnici,ne treba da trazi da zbog toga bude vjest dana.znaci to je zbog publiciteta a ne humanosti.