Triatlon važniji od Olimpijade
0

Jennifer Lopez ljubomorna na Phelpsa

Sarajevo-x.com
Američka muzička zvijezda Jennifer Lopez, prema pisanju žute štampe, navodno nikako ne može shvatiti zašto osmerostruki pobjednik Ljetnih olimpijskih igara u Pekingu dobiva toliku pažnju javnosti.

Slavna pjevačica, naime, smatra da su njene pripreme za triatlon mnogo važnije od Phelpsovih "izvanzemaljskih" dostignuća u olimpijskom bazenu, otkrio je tabloidima neimenovani izvor iz redakcije TV showa "Good Morning America" koja je nedavno uradila intevjuu s muzičkom divom.

Nakon što je završeno snimanje intervjua, Jennifer Lopez je navodno izjavila "kako joj nije jasno zašto svi pričaju o tom 'plivaču'".

"Nije se mogla sjetiti Phelpsovog imena, te je nastavila pričati o tome kako ona naporno trenira za triatlon, i to samo šest mjeseci nakon što je rodila blizance. Bila je uvjerena da je upravo ona glavna vijest dana, a ne obični plivač", prokomentarisao je neimenovani izvor.

Supruga također uspješnog pjevača Marca Anthonyja odlučila je sudjelovati u triatlonu kako bi prikupila potrebna finansijska sredstva za jednu bolnicu u Los Angelesu.